in

Can YOU solve all ten of these tricky riddles?

These ten deceptively difficult riddles will put your critical thinking to the test. 

The tricky challenge, shared to US-based trivia platform Playbuzz by Terry Stein, asks players to solve riddles which are designed to drive you ‘crazy’.

Many have struggled to achieve a perfect score without taking a sneak peek at the answers. So, how many can you solve?  

Scroll down for answers 

The tricky challenge, shared to US-based trivia platform Playbuzz by Terry Stein, asks players to solve riddles which are designed to drive you 'crazy'. Stock image

The tricky challenge, shared to US-based trivia platform Playbuzz by Terry Stein, asks players to solve riddles which are designed to drive you ‘crazy’. Stock image 

1.

a. Son

b. Name 

c. Father

d. Grandfather 

2.

a. Left leg 

b. Right Hand

c. Left hand

d. Right leg  

3.

a. 0, 1, 2

b. 10, 20, 30 

c. 4, 5, 6 

d. 1, 2, 3 

4.

a. Tight and Flight

b. Fight and Bright 

c. Light and Bright 

d. Light and Flight  

5.

a. 1985 was a leap year

b. The dates are in BC

c. 1980 began on the Vernal Equinox 

d. The dates are in AC  

6.

a. Day

b. Night

c. Noon

d.  Horizon

7.

a. 80

b. 0 

c. 6 

d. 86 

8.

a. Teapot 

b. Transparent 

c. Twilight

d. Tent 

9.

a. Lengthy

b. Longing 

c. Lasting

d. Lounger  

10. 

a. 10

b. 9 

c. 5

d. 11 

Answers  

 1. C

2. B

3. D

4. C

5. B

6. B 

7. C 

8. A 

9. D

10. B 

Source link

Ten's former executive producer is suing network for nearly $400,000 in further redundancy payments

Wales 1-0 Bulgaria highlights